Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in bodite deležni novosti in omejenih posebnih ponudb.

Strinjam se s splošnimi pogoji.
Spoštujemo in varujemo vašo zasebnost.

 

ATLANTIS HEALING - TEČAJ ZA PRAKTIKE

Ogledi ponudbe: 1039          Naročeno: 11 krat
690.00€ 960.00€
Prihranek 28%

ATLANTIS HEALING - TEČAJ ZA PRAKTIKE

Vse je energija in z njo lahko na zelo enostaven način upravljate ter krojite harmonijo na vseh področjih, kakor želite. Se sliši kot 'čarobna palica'? To bi morda lahko bil najenostavnejši opis delovanja Atlantis Healing metode in tehnologije, ki se skriva v ozadju.

Vas mika v živo doživeti in spoznati svet višjih dimenzij in frekvenc? Bi želeli na zelo enostaven način upravljati z njimi, transformacijsko zdraviti sebe in druge s pomočjo višje inteligence ter zdravilnega spektra frekvence Svetlobe? Napredna atlantidska tehnologija in metoda transformativnega zdravljenja vam na široko odpira svoja vrata - dobrodošli na tečaj in usposabljanje za praktika Atlantis Healing metode!


Atlantis Healing je napredna tehnologija in metoda metafizičnega energijskega zdravljenja v kvantnem polju, ki vzpostavlja ravnovesje v telesu in na vseh nivojih človeške biti - usklajevanje s sveto geometrijo. Starodavni princip zdravljenja in tehnologijo je leta 2016 rekonstruiral Dejan Pevec, kreativni raziskovalec paranormalnega, vibracije in kozmične energije, že več kot 20 let pa deluje kot energetski zdravilec. 


Atlantis Healing metoda se korenito razlikuje od drugih poznanih metod energijskega zdravljenja. Terapija se katalizira skozi poseben kvarc kristal, katerega energijska struktura je spremenjena v strukturo diamanta in se ob aktivaciji na osnovi vstavljenih programov poveže s portali Svetlobe na Zemlji (mrežo portalov) in jedrom Zemlje, kar vzpostavi polje, v katerem se zdravljenje odvije. Terapijo vodi in usmerja višja inteligenca, praktik pa nastopi kot katalizator te energije, katero prevaja skozi Atlantis kristal. Ta tehnologija je počivala tisočletja, po razkritju pa ponuja izjemne možnosti zdravljenja, ki so bile doslej v novi dobi zgodovine nepoznane.

Po mnenju večih priznanih mojstrov energijskega zdravljenja in metafizike, gre za eno najmogočnejših danes znanih metod energijskega zdravljenja, katere multidimenzijska razsežnost je neomejena in se je zato tudi težko zavedamo.

'' The healing allows you to travel through time and space. The session began with my aura being covered in a beautiful, vibrant white light. The sparkles within the Light was gorgeous. As the session continued, I saw the Archangels, Goddess Athena and my guides releasing stress, and other issues within my energy field, body and chakras. My energy was lighter as the days went by. The detox process was uneasy. My energy was fluctuating throughout the day, and I had to rely on nuts, etc to keep it up. Thank you. ''   SHANU, Reiki Grandmaster o Atlantis Healing terapiji

Atlantis Healing predstavlja multidimenzionalno celostno transformacijsko zdravljenje, harmonizacijo in razpuščanje vsega, kar posamezniku ne služi več oz. ga omejuje. Praktik prepusti višji inteligenci, da skozi spekter Svetlobe transformira in zdravi to, kar je v tem trenutku zanj najbolj pomembno, praktik pa lahko terapijo usmeri tudi v obravnavo specifične težave (bolezen, bolečina, emocionalni in mentalni nivo, situacija,..). Terapirane osebe poročajo o opaznem izboljšanju počutja, lahkotnosti, visoki energijski pretočnosti, višjii osebni vibraciji, izboljšanju stanja oz. celo ozdravitvah psihofizičnih stanj in bolezni, dvigu zavesti, višji kreativnosti, splošnem balansu, notranjem miru, spremembi negativnih vzorcev razmišljanja in delovanja, boljših odnosih, občutku izpopolnjenosti itd.

NA SEMINARJU BOSTE PREJELI, SPOZNALI IN PRIDOBILI:
  - iniciacijo v delo z energijo Svetlobe (povezava)
  - programiran Atlantis kvarc kristal (spremenjena energetska struktura, programiranje in uskladitev z vašo osebno energijo)
  - vpogled v osnove delovanja tehnologije Atlantis kvarc kristala in povezanih portalov Svetlobe
  - vpogled v delovanje zdravilnega spektra Svetlobe, kateri se aktivira skozi Atlantis kvarc kristal
  - vpogled v bitja Svetlobe

  - vso potrebno teoretično in praktično znanje za samostojno delo
  - razlaga avričnih teles posameznika
  - inteligenco in obliko komunikacije s terapiranimi osebami

  - vpogled v osnove diagnostike
  - vaje za lastno vzdrževanje visoke vibracije

Ob zaključku je predviden čas za splošni diskurz, kjer vam bo vodja seminarja, Dejan Pevec na voljo za vaša vprašanja in razlage.O seminarju:  Seminar je namenjen vsakemu posamezniku, ki želi osvojiti znanje za samostojno zdravljenje sebe in ostalih - nobeno predznanje ni potrebno. Posameznik, ki uspešno opravi tečaj, prejme diplomo in dovoljenje za samostojno delo in naziv 'Atlantis Healer'.

Seminar vodi:  DEJAN PEVEC, rekonstruktor Atlantis Healing tehnologije in metode  (+ posebna gosta)

Čas trajanja seminarja:  26. in 27. oktober 2024  (2 DNI / vsak dan od 10:00 do 17:00, vmesna pavza za kosilo)


Lokacija seminarja:  VIŠJA VIBRACIJA, Cesta Andreja Bitenca 68, LJUBLJANA

Rok za prijavo:  do 20. septembra 2024 oziroma do zapolnitve prostih mest

Opombe:  Priporočamo vam, da se seminarja udeležite v udobnih oblačilih, s seboj pa prinesite stekleničko za vodo, pisalo in beležko. Digitalno zvočno in video snemanje seminarja ni dovoljeno.


* Po prijavi vas bo vodja seminarja poklical in z vami dogovoril vse potrebne podrobnosti.

** Programiranje Atlantis kvarc kristala in personalizirano usklajevanje izvaja mojster Kan, opciji sta pa dve - kristal si lahko izberete in priskrbite sami (priporočljivo!) ali pa ga za vas izberemo mi. V primeru, da kvarc kristal izberete sami, boste prejeli dodatna navodila, saj se kristala v postopku programiranja ne sme premikati ali pa dotikati (ta proces se izvede pred pričetkom seminarja). V kolikor ste kristal izbrali sami, nam pošljite sliko, da mojster preveri ali je vaš kristal ustrezen za programiranje (nepoškodovan, dovolj močan koren, neobdelan - brušeni kristali simetričnih oblik niso primerni).

*** Uradna spletna stran atlantis-healing.com je v prenovi in bo dosegljiva kmalu. Sledite nam na facebook.com/atlantishealingmethod.POTREBNI PODATKI
PROSIMO, DA PRED ODDAJO VAŠE PRIJAVE VNESETE POTREBNE PODATKE ZA IZVEDBO (NA ZAVIHKU POTREBNI PODATKI).

V KOLIKOR POTREBUJETE DODATNE INFORMACIJE, NAS KONTAKTIRAJTE
  041 396 836      dejan@universal-light.eu

POTREBNI PODATKI

Za sprovedbo tega naročila potrebujemo zahtevane podatke osebe na katero se storitev nanaša (prosimo izpolnite).


* Ime in priimek:
* Datum rojstva:
* Dodatno:

V kolikor bo izvajalec storitve za sprovedbo vašega naročila potreboval kakršnokoli dodatno informacijo,vas bo naše osebje za podporo uporabnikom o tem obvestilo na vaš E-mail naslov.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:

Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:PAZLJIVO IZBIRAMO

IN UVRŠČAMO STORITVE


Ponudnike storitev izbiramo na osnovi verodostojnih priporočil, dodatno pa
kvaliteto 
storitve pred samo uvrstitvijo v ponudbo tudi sami preverimo!


V kolikor ste ponudnik storitve, katero bi želeli uvrstiti na naš spletni portal, nam
posredujte informacijo o tem na enega izmed naših kontaktov, vključno s
svojimi referencami, potrdili in certifikati o primerni izobrazbi ter opisom storitve
ki jo nudite.

Uporabniki, v kolikor se imeli kakšno odlično izkušnjo s ponudnikom, za katerega
bi želeli da ga spozna širši krog uporabnikov teh storitev, nam to sporočite. 

PREVERJAMO KAKOVOST

×

PREVERJAMO KAKOVOST

PONUDNIKOV STORITEV


Strogo sprotno preverjanje kakovosti storitev na našem spletnem portalu vam zagotavlja odlično izkušnjo.

Ker nam je vaše mnenje po opravljeni naročeni storitvi pomembno, bomo veseli vsakega vašega odziva oz. komentarja ponudbe. Komentar lahko objavite neposredno pri sami ponudbi (OCENE STORITVE) ali pa nam posredujete vaše mnenje in izkušnjo direktno preko našega kontaktnega obrazca na strani.

Skupaj gradimo skupnost za boljši jutri!

NAGRAJUJEMO LOJALNOST

×

NAGRAJUJEMO LOJALNOST

IN TAKO RASTEMO SKUPAJ


Vaša lojalnost nam je v ponos in potrditev naše zavzetosti

Zvesti naročniki storitev boste iz naše strani prejeli tu in tam darilce 
pozornosti, s katerim se vam želimo zahvaliti za vaše zaupanje v naše
delo in trud - včasih majhne stvari lahko pomenijo veliko.

ODZIVNOST UPORABNIKOM

×

ODZIVNOST UPORABNIKOM

VEDNO Z VESELJEM NA VOLJO


Kadarkoli nas potrebujete - tukaj smo za vas!

V primeru da potrebujete informacijo ali pa nasvet, smo vam vedno
in z veseljem na voljo v okviru našega delovnega časa.

Zahtevo po uporabniški podpori na naš slovenski center za podporo
uporabnikom naslovite v slovenskem jeziku.


E:  info@universal-light.eu
E:  support@universal-light.eu

×
×
×
×