Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in bodite deležni novosti in omejenih posebnih ponudb.

Strinjam se s splošnimi pogoji.
Spoštujemo in varujemo vašo zasebnost.

 

Izkušnje naših naročnikov

Podatke naročnikov zaradi dokazila verodostojnosti izjav hranimo v uredništvu spletnega mesta universal-light.eu. Izjave naročnikov odražajo individualna občutenja in izkušnje, ki so jih ti doživeli po izvedenih terapijah iz strani naših terapevtov in praktikov. 
 

Črto Č. iz Ptuja  (študent bionike)

Izvedel sem celo vrsto zdravljenj, saj sem se želel tega lotiti celostno. Aktivacija kristalnega telesa svetlobe mi je povečala intuicijo in komunikacijo z Univerzumomom, doživljal dosti prav odpičenih naključij, ko pa sem umirjen in postavljam vprašanja, dobim nemudoma odgovore. Aktivacija ekspanzije matrice možganov - zaznal sem zelo povečano sposobnost učenja in razumevanja zapletenih stvari, kakor tudi boljši spomin in manj motečih misli. Uglasitev na blaginjo in uspeh se mi zdi, da se je odvila počasi, ampak ko kaj resnično potrebujem in je namen pravi, se manifestira. Včasih kak korak nazaj, ki ga ne razumem a potem čez nekaj časa uvid da bi me morda neka odločitev res stala ogromno in je vse kot mora biti. Alfa & Omega aktivacija je res tripi - nore sanje in zelo žive, ogromno uvida v samega sebe in smiselnih ugank. Shanujev Reiki - povišanje energije in super občutek, kot da ti napolni baterije, res fajn po kakem stresnem tednu - umiritev in tranzicija nazaj v center. Angelska terapija - super občutek in nadrealistična energija, ki te objame in odnese. Čiščenje čaker ter čiščenje in popravilo avre je bila prva terapija, ki sem si jo dal naredit. Ta je bila kar intenzivna, občutek evofrije in toplote ter občutek da je vse resnično super in kot mora biti. Povečanje energije, volje in zadovoljstva v samem življenju. Dni za tem ogromno energije in dober občutek, ki resnično traja. Theta healing na debelem črevesu - same terapije nisem čutil na fizičnem nivoju, sem pa opazil učinke, ko me je prečistilo cel prebavni trak. Po tem pa super občutek in pospešeno hujšanje ter super občutek naslednje dni. Theta healing na ščitnici - zmanjšana utrujenost in na splošno odličen občutek v telesu. Theta healing na srcu - občutil toploto v prsnem košu v času izvajanja terapije, najbolj opazen dolgoročen učinek pa zelo umirjeno srce, ni več a-ritmičnega bitja in ne čutim več svojega srčnega impulza v ušesu ko se uležem. Padel mi je tudi krvni pritisk.
 


Sabina K. iz Maribora  (psiholog specialist) 

Kot psiholog se tako v življenju, kakor tudi v svoji stroki večinoma ravnam na osnovi znanstvenih dejstev. V stik s spletnim portalom Universal Light sem prišla po priporočilu prijatelja, ki je imel s tovrstnim zdravljenjem izredno dobro izkušnjo, kar mu je po njegovem pričanju opazno spremenilo življenje. Odločila sem se, da tovrstno zdravljenje na daljavo tudi sma preiskusim. Osebno zdravstveno stanje mi je zelo pomembno in tako sem se odločila za intuitiven pregled stanja organov ter bila po prejetem poročilu prijetno presenečena, saj sem določene razkrite težave že poznala iz vira uradne medicine. Odločila sem se za terapije zdravljenja posamičnih težav, za katere uradna medicina ne ponuja oprijemljive rešitve in po zaključku terapij lahko le prikimam rezultatom, saj so determinirane težave dobesedno izpuhtele, nekatere takoj, druge pa v roku dobrega meseca dni po opravljenih terapijah. Omenjen uspeh me je navdal z zaupanjem in nadaljevala sem z izborom terapij za izboljšanje kvalitete življenja, katere mi je svetovalec spletnega portala priporočil glede na opisane težave. Lahko se le srčno zahvalim terapevtom, saj te terapije dejansko delujejo, razlika pa je občutna (ne zgolj na zdravstvenem področju, ampak tudi v vsakodnevnem počutju. Vsekakor vas bom priporočila svojim prijateljem in znancem, čudoviti ste!
 


Luka V. iz Domžal  (samostojni podjetnik) 

Vsekakor odlična izkušnja in zagotovo se še obrnem na vas, kakor vas lahko tudi mirno priporočim vsem. Po nasvetu oz. priporočilu vašega strokovnjaka sem najprej naročil čiščenje čaker in avre, kar mi je dalo res izreden energijski polet tako telesno kot duševno. Ker delam z ljudmi in sem precej občutljiva oseba, sem naročil Reiki ščit in tudi na tem mestu moram priznati, da ta resnično deluje. Ljudje več ne vplivajo name na negativen način, kot prej in iz terenskega dela se vračam precej manj utrujen. Mojster Shanu je res odličen in vsak mesec si privoščim po eno Reiki terapijo za izravnavo in očiščevanje počutja. Ta me vedno napolni z energijo in me vrne k samemu sebi. 
 


Lidija A. iz Nove Gorice  (fotografinja) 

Zahvaljujem se vam za vse in srečna sem da sem naletela na vašo spletno stran. Doslej sem naročila že več različnih healingov in vsak je bil edinstven in dobrodošel. Razlika je občutna in delo na sebi ste mi precej olajšali, saj mi je sedaj vse dostopno na klik.  
 


Rastko K. iz Ljubljane  (svetovalec, aktivist, poslovnež in mistik) 

Brez pričakovanj sem naročil Akashic Records reading, le ta pa me je tako presenetil, da sem ponudbo posredoval prijateljem, na katere je naredil enak vtis. Mojstri akasha so mi sporočili čas za spremembe in natančno opisali kdo sem, kam grem in s čim si lahko naredim pot v življenju enostavno in radostno. Povedali so mi veliko stvari, ki sem jih že ozavestil in nekaj, ki jih sicer poznam, vendar še niso integrirane v vsak trenutek. Akashic Records reading mi je na osnovi preteklosti in sedanjosti razjasnil prihodnost. Po aktivaciji kristalnega telesa svetlobe sem bil sprva nekaj dni utrujen, potem pa me je zadel svež val energije in odnosi okoli mene so se začeli spreminjati. Ljudje okoli mene so se začeli obnašati odprto in prijazno. Hvala in vse dobro!
 


Saša M. iz Izole  (javni uslužbenec) 

Vau! Theta healing je bil res izjemno presenečenje, saj je japonski terapevt z izjemno natančnostjo prepoznal in opisal koren težave, s katero se ukvarjam že 8 let in stanja kljub večim različnim metodam nisem uspela izboljšati. Po treh izvedenih zaporednih terapijah sem takoj občutila izboljšanje, po slabem mesecu dni pa je težava popolnoma izginila iz mojega življenja. Ni besed s katerimi bi se lahko zahvalila terapevtu, hkrati pa sem tudi hvaležna za njegov nasvet.
 


Nino P. iz Ljubljane  (osebni trener in svetovni powerlifting podprvak) 

Sam na sebi vedno vse preiskusim, preden karkoli priporočam naprej. Hvala za vse te čudovite izkušnje in glede na dejstvo, da moji varovanci pred pričetkom fizičnega napora vedno pridejo najprej k vam, mislim da pove vse. Upam še na uspešno dodelovanje z vami v prihodnje, rezultati so očitni.
 


Mare L. iz Ljubljane  (direktor) 

Tovrstno zdravljenje poznam že nekaj let in že pred leti sem izkusil zelo pozitivne rezultate. Vaša ponudba je res precej celovita in to mi je všeč! Preiskusil sem Reiki zdravljenje in sem postal reden pacient vsak mesec, med drugim tudi Theta terapijo na moji partnerki in pregled stanja organom z naknadnim zdravljenjem pri singapurskem specialistu. Zelo zadovoljen z rezultati in res lepo da se nekdo tako zavzame.


Veseli bomo vsakega vašega odziva in izkušnje - pišite nam na  
info@universal-light.eu

 

Izjave naših naročnikov iz tujine:

PAZLJIVO IZBIRAMO

IN UVRŠČAMO STORITVE


Ponudnike storitev izbiramo na osnovi verodostojnih priporočil, dodatno pa
kvaliteto 
storitve pred samo uvrstitvijo v ponudbo tudi sami preverimo!


V kolikor ste ponudnik storitve, katero bi želeli uvrstiti na naš spletni portal, nam
posredujte informacijo o tem na enega izmed naših kontaktov, vključno s
svojimi referencami, potrdili in certifikati o primerni izobrazbi ter opisom storitve
ki jo nudite.

Uporabniki, v kolikor se imeli kakšno odlično izkušnjo s ponudnikom, za katerega
bi želeli da ga spozna širši krog uporabnikov teh storitev, nam to sporočite. 

PREVERJAMO KAKOVOST

×

PREVERJAMO KAKOVOST

PONUDNIKOV STORITEV


Strogo sprotno preverjanje kakovosti storitev na našem spletnem portalu
vam zagotavlja odlično izkušnjo.


Ker nam je vaše mnenje po opravljeni naročeni storitvi pomembno, bomo veseli vsakega vašega odziva oz. komentarja ponudbe. Komentar lahko objavite
neposredno pri sami ponudbi (OCENE STORITVE) ali pa nam posredujete vaše mnenje in izkušnjo direktno preko našega kontaktnega obrazca na strani.


Skupaj gradimo skupnost za boljši jutri!

NAGRAJUJEMO LOJALNOST

×

NAGRAJUJEMO LOJALNOST

IN TAKO RASTEMO SKUPAJ


Vaša lojalnost nam je v ponos in potrditev naše zavzetosti

Zvesti naročniki storitev boste iz naše strani prejeli tu in tam darilce 
pozornosti, s katerim se vam želimo zahvaliti za vaše zaupanje v naše
delo in trud - včasih majhne stvari lahko pomenijo veliko.

ODZIVNOST UPORABNIKOM

×

ODZIVNOST UPORABNIKOM

VEDNO Z VESELJEM NA VOLJO


Kadarkoli nas potrebujete - tukaj smo za vas!

V primeru da potrebujete informacijo ali pa nasvet, smo vam vedno
in z veseljem na voljo v okviru našega delovnega časa.

Zahtevo po uporabniški podpori na naš slovenski center za podporo
uporabnikom naslovite v slovenskem jeziku.


E:  info@universal-light.eu
E:  support@universal-light.eu

×
×
×
×