Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in bodite deležni novosti in omejenih posebnih ponudb.

Strinjam se s splošnimi pogoji
Spoštujemo in varujemo vašo zasebnost.

Splošni pogoji poslovanja

S spletno stranjo (v nadaljevanju "stran", "trgovina" ali "universal-light.eu") upravlja podjetje A-54 GROUP Ltd s sedežem v Londonu, ZK, ki nastopa kot ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«).

Ob registraciji v sistem universal-light.eu obiskovalec pridobi uporabniško ime - ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo. Registracija na strani ni pogoj za nakup izdelkov – na voljo je tudi hiter nakup brez prijave v sistem. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje strani universal-light.eu, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem oziroma obiskovalcem strani.

 

Ponudba 

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba trgovine universal-light.eu pogosto ažurira in spreminja. Cene so predstavljene kot Redne cene in v kolikor je cena ponudbe znižana, Cene s popustom. Redne cene so cene, ki jih oblikuje ponudnik. Cena s popustom je cena, ki velja v primeru nakupa storitve ali izdelka preko strani universal-light.eu v primeru da je tako objavljena, kar pomeni tudi dogovorjena s ponudnikom.
 

Cene

Spletna cena velja za vse obiskovalce spletne strani universal-light.eu. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z vsemi načini plačila, ki jih spletna stran ponuja, pod splošnimi pogoji poslovanja.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.
 

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

Identiteta podjetja: A-54 GROUP Ltd, London, ZK

Kontaktni podatki: info@universal-light.eu | www.universal-light.eu

Bistvene značilnosti blaga oziroma storitev - glej opis izdelka.

Dostopnost storitev in izdelkov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, je dostopna v razumljivem roku).

Pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave).

Jasno, natančno in razumljivo predstavljene cene.
 

Časovno veljavnost ponudbe

Rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop, pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.


Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila izdelkov, ki so na voljo na strani universal-light.eu:

- z nakazilom na račun upravitelja A-54 GROUP Ltd po ponudbi/predračunu
- s plačilnimi ali kreditnimi karticami
- z uporabo sistema za varno plačevanje PayPal

 

Postopek nakupa

Na spletni strani universal-light.eu poteka postopek nakupa v naslednjih enostavnih korakih:

1.) Naročilo sprejeto: Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V kolikor želi kupec naročilo preklicati, lahko to stori eno uro od oddaje naročila tako, da nas o tem pisno obvesti preko elektronske pošte – info@universal-light.eu najkasneje eno uro po oddaji naročila.

2.) Naročilo potrjeno: Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, ga preveri in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

3.) Naročilo odpremljeno: Ponudnik v dogovorjenem roku storitev ali blago pripravi in dostavi kupcu. Kupec ima pravico blago zavrniti skladno z zakonskimi določili in sklado s pogoji poslovanja strani universal-light.eu.
 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

V kolikor kupec prejme naročilo v fizični obliki je od tega naročila možen odstop. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na TRR kupca. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. V primeru odstopa od nakupa storitev, to vračilo ni možno, saj je bila storitev že opravljena.
 

Dostava

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku in na način skladen z naročilom. 

Če naročenega ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čimer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. 
 

Varnost nakupa

Zaradi vaše varnosti Vas v spletni trgovini universal-light.eu nikdar ne bomo spraševali po bančnih podatkih ali po številki računa. Za plačilo po avansnem računu potrebujemo zgolj vaš naslov. Plačilo preko kreditne kartice ali sistema Paypal poteka preko sistemov omenjenih podjetij, ki obenem tudi skrbijo za varnost transakcij in jamčijo varnost nakupa. Tako smo dosegli, da je nakup v spletni trgovini universal-light.eu popolnoma varen.


Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.


Nalaganje vsebin na universal-light.eu

Registrirani uporabniki imajo možnost nalagati vsebine na stran universal-light.eu in sicer v kategorije članki, nasveti in recepti. Uporabniki smejo nalagati vsebine zgolj ob upoštevanju naslednjih navodil:

1.) Avtorstvo - Vse vsebine, ki se nalagajo na spletno stran universal-light.eu morajo biti last uporabnika.

2.) Plagiatorstvo - Vse vsebine morajo biti unikatne, nikoli prej objavljene na spletu in ne smejo vsebovati odlomkov člankov iz drugih spletnih strani.

3.) Točnost podatkov - Vse informacije, ki se nalagajo na universal-light.eu morajo biti točne in natančne, ter jih je možno preveriti.

4.) Legalnost - Na stran je dovoljeno nalaganje legalnih informacij. Postavljanje nepreverjenih trditev ni dovoljeno.

Universal-light.eu ne odgovarja za točnost podatkov v člankih, ki jih nalagajo uporabniki. Vse pripombe glede tovrstnih vsebin zbiramo na info@universal-light.eu. Sporne vsebine bomo v najkrajšem možnem času (najkasneje pa v roku 8 delovnih dni) pregledali in po potrebi popravili oziroma odstranili iz strani.


Uporaba besedil, fotografij in video posnetkov iz strani universal-light.eu

Prepovedano je vsako kopiranje besedil ali delov besedil, prenašanje slik ali video posnetkov, brez pisne privolitve universal-light.eu.


Komunikacija

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

- označena bodo kot oglasna sporočila oziroma kot novice universal-light.eu,
- pošiljatelj - universal-light.eu -  bo jasno razviden,
- različne akcije in promocije bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
- jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.

Elektronska sporočila pošiljamo vsem, ki se prijavijo na prejemanje novic, kot tudi vsem, ki so opravili nakup. Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval in ga takoj odstranil iz seznama prejemnikov novic.


Piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.
 

Zakaj so piškotki potrebni
 
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije eposlovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh. 
 

Katere podatke vsebuje spletno mesto?

Podjetje    Ime piškotka    Namen    Čas piškotka
A-54 Group Ltd      PHPSESID    Identifikacija uporabnikove seje    Trajanje seje
A-54 Group Ltd      language    Nastavitev jezika    30 dni
A-54 Group Ltd      EUR    Nastavitev valute    30 dni
A-54 Group Ltd      CL_universallight    Uporaba piškotkov    365 dni
ShareThis              _stid, UID*,_uset    Deli z drugimi    Različno
Facebook Connect Facebook  vtičnik    
Google Analytics    _ut*    Statistika ogledov spletne strani    Različno

 

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti ponudbe, rok izvedbe ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo tega. Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti čim bolj natančen slikovni material, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti ponudbe.


Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se (v primeru težav) kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@universal-light.eu. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Sicer je za reševanje sporov pristojno sodišče v Mariboru.

PAZLJIVO IZBIRAMO

IN UVRŠČAMO STORITVE


Ponudnike storitev izbiramo na osnovi verodostojnih priporočil, dodatno pa
kvaliteto 
storitve pred samo uvrstitvijo v ponudbo tudi sami preverimo!


V kolikor ste ponudnik storitve, katero bi želeli uvrstiti na naš spletni portal, nam
posredujte informacijo o tem na enega izmed naših kontaktov, vključno s
svojimi referencami, potrdili in certifikati o primerni izobrazbi ter opisom storitve
ki jo nudite.

Uporabniki, v kolikor se imeli kakšno odlično izkušnjo s ponudnikom, za katerega
bi želeli da ga spozna širši krog uporabnikov teh storitev, nam to sporočite. 

PREVERJAMO KAKOVOST

×

PREVERJAMO KAKOVOST

PONUDNIKOV STORITEV


Strogo sprotno preverjanje kakovosti storitev na našem spletnem portalu
vam zagotavlja odlično izkušnjo.


Ker nam je vaše mnenje po opravljeni naročeni storitvi pomembno, bomo veseli vsakega vašega odziva oz. komentarja ponudbe. Komentar lahko objavite
neposredno pri sami ponudbi (OCENE STORITVE) ali pa nam posredujete vaše mnenje in izkušnjo direktno preko našega kontaktnega obrazca na strani.


Skupaj gradimo skupnost za boljši jutri!

NAGRAJUJEMO LOJALNOST

×

NAGRAJUJEMO LOJALNOST

IN TAKO RASTEMO SKUPAJ


Vaša lojalnost nam je v ponos in potrditev naše zavzetosti

Zvesti naročniki storitev boste iz naše strani prejeli tu in tam darilce 
pozornosti, s katerim se vam želimo zahvaliti za vaše zaupanje v naše
delo in trud - včasih majhne stvari lahko pomenijo veliko.

ODZIVNOST UPORABNIKOM

×

ODZIVNOST UPORABNIKOM

VEDNO Z VESELJEM NA VOLJO


Kadarkoli nas potrebujete - tukaj smo za vas!

V primeru da potrebujete informacijo ali pa nasvet, smo vam vedno
in z veseljem na voljo v okviru našega delovnega časa.

Zahtevo po uporabniški podpori na naš slovenski center za podporo
uporabnikom naslovite v slovenskem jeziku.


E:  info@universal-light.eu
E:  support@universal-light.eu

×
×
×
×