Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in bodite deležni novosti in omejenih posebnih ponudb.

Strinjam se s splošnimi pogoji
Spoštujemo in varujemo vašo zasebnost.

NARAVNO HUJŠANJE - SVETLOBNI KROG™

Ponudnik storitve: MOJCA
Šifra ponudbe: MOJ001
Razpoložljivost: Na razpolago
Ogledi ponudbe: 1255
333.00€ 360.00€
Prihranek 8%

NARAVNO HUJŠANJE - SVETLOBNI KROG™

Zagotovljena izguba prekomerne telesne teže na popolnoma naraven in zdrav način s pomočjo odstranjevanja energetskih blokad in senc, ki vam to preprečujejo

Debelost ni bolezen, ampak je zgolj neravnovesje in posledica energetskih blokad ter obremenitev, s čimer se danes znanost vse bolj ukvarja. Razne diete in drugi tovrstni pripomočki pri izgubi prekomerne telesne teže ponavadi delujejo, v kolikor se posameznik drži pravil igre, a po dietah se stanje ponovno prične nagibati v neravnovesje - kje je težava? 

Vse je energija in v kolikor smo sposobni energijo problema povezati z energijo rešitve, se odpre novo poglavje življenja. Današnji čas ponuja veliko možnosti rasti in ozaveščanja sebe kot bitja luči – bitja, ki se počuti dobro, uživa življenje, deluje v dobro sebe in drugih ter je nasploh zadovoljen. Na poti do novega stanja se človek sooča z blokadami kot so določene predstave, želje, pričakovanja, strahovi, nezdrave navade, boleče izkušnje, skrbi, spomini, zamere, jeza, žalost itd.. Naš miselni, čustveni in psihični svet oddajajo svoje vibracije in sestavljajo energijsko polje (avro), ki je obkroža fizično telo. Na poti k boljšemu počutju, zdravju, spremembi v življenju, navadi, dogajanju, ki nas obkroža, je sprememba vibracije avre tista, ki prinese spremembo v to realnost. To sprožim z odstranitvijo oz. sprostitvijo blokad, ki se kažejo kot zamrznjena energija čustev, misli in počutja, človek pridobi na svežini, sprostitvi, novih idejah, zamislih o sebi in svojem življenju – in to na povsem naraven način. Pričnejo se sprožati procesi, ki so mu bili dani, če do teh blokad predhodno ne bi prišlo. Blokade so posledica preteklih, lahko da pozabljenih dogodkov, največkrat pa se formirajo v otroštvu. V danem trenutku so nam te služile »preživetju« na čustveni, psihični oz. celo fizični ravni, kot odrasli pa spoznamo, da teh ne potrebujemo več in želimo spremembe. Ne vemo, kaj nas blokira in v tem primeru je branje energetskega polja tisto, ki razkrije značaj blokad ter se skozi prepoznavo izvede tudi ustrezno čiščenje.
 
S tehniko osvetljevanja preberem blokade iz vašega polja, prepoznam poglavitne točke, ki ovirajo razvoj, očistim čustveni naboj, spremenim mentalni vzorec, ki se je oblikoval in napolnim prostor blokade z močno vibracijo svetlobe, ki deluje v najvišjo korist posameznika. Posamezna seansa traja eno uro in vključuje čiščenje avre, blokad in harmonizacijo novega (pridobljenega) energetskega stanja s posameznikom. Po vsaki opravljeni seansi vam posredujem poročilo na temo videnega, učinki seanse pa se razlikujejo od posameznika do posameznika, saj jih vsak drugače dojema. Sprožena energetska sprememba prične preko miselnega in čustvenega sveta delovati na fizično telo in tako se sproži proces popolnoma naravne izgube prekomerne telesne teže, ki se tudi po zadnje opravljeni seansi nadaljuje do dosege individualne optimalne teže brez posebnih odrekanj (telesna teža se ob dosegi optimalne na tem mestu uskladi in posebnih nihanj ni več opaziti).

Ljudje s čezmerno telesno težo so v nevarnosti da zbolijo oz. je prekomerna telesna teža pogosto krivec za zvišan krvni tlak, krvni sladkor in povišane maščobe v krvi. Pojavi se lahko nevarnost za nastanek ateroskleroze ter z njo povezanih bolezni kot srčni infarkt, možganska kap, zapore arterij na nogah, je tudi dejavnik nevarnosti za raka na dojki in debelem črevesju, danki, bolezni gibal, dihal, nastanek žolčnih kamnov itd., v nekoliko primerih je debelost povezana tudi z depresijo. Vprašanje, kako se celostno lotiti dejanskega vzroka težave, je torej na mestu - dovolite, da vam pomagam!


O terapiji:  Na same terapije se ni potrebno posebej pripravljati. Terapije se izvajajo na daljavo in se lahko izvedejo kadarkoli (v budnem stanju med opravljanjem vaših vsakodnevnih opravil ali spancu, brez nezaželjenih učinkov, ki bi povzročili kakršnokoli motnjo). Po vsaki izvedeni terapiji prejmete poročilo.

Čas trajanja:  7 x 60 minut

Izvedba:  pričetek do 2 dni po oddaji vašega naročila, nato se pa terapije razporedijo čez 30 dni (na cca vsake 4 dni v mesecu 1 x terapija)

Terapevt:  MOJCA

O terapevtu:  Prihajam iz slovenske obale, na osnovi dolgoletnega delovanja na Reiki in Theta Healing področju sem razvila svojo edinstveno in zelo močno metodo zdravljenja Svetlobni krog™, na osnovi katere sem že pomagala mnogim. 
 

POTREBNI PODATKI ZA IZVEDBO TERAPIJE
PROSIMO, DA PRED ODDAJO VAŠEGA NAROČILA VNESETE POTREBNE PODATKE ZA IZVEDBO (NA ZAVIHKU POTREBNI PODATKI).

POTREBUJETE STROKOVNI NASVET ALI POMOČ PRI NAROČANJU? KONTAKTIRAJTE NAS
  041 396 836      info@universal-light.eu

 

POTREBNI PODATKI

Za sprovedbo tega naročila potrebujemo zahtevane podatke osebe na katero se storitev nanaša (prosimo izpolnite).


* Ime in priimek:
* Datum rojstva:

Napiši mnenje

Ime za prikaz:

Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:Oznake:

PAZLJIVO IZBIRAMO

IN UVRŠČAMO STORITVE


Ponudnike storitev izbiramo na osnovi verodostojnih priporočil, dodatno pa
kvaliteto 
storitve pred samo uvrstitvijo v ponudbo tudi sami preverimo!


V kolikor ste ponudnik storitve, katero bi želeli uvrstiti na naš spletni portal, nam
posredujte informacijo o tem na enega izmed naših kontaktov, vključno s
svojimi referencami, potrdili in certifikati o primerni izobrazbi ter opisom storitve
ki jo nudite.

Uporabniki, v kolikor se imeli kakšno odlično izkušnjo s ponudnikom, za katerega
bi želeli da ga spozna širši krog uporabnikov teh storitev, nam to sporočite. 

PREVERJAMO KAKOVOST

×

PREVERJAMO KAKOVOST

PONUDNIKOV STORITEV


Strogo sprotno preverjanje kakovosti storitev na našem spletnem portalu
vam zagotavlja odlično izkušnjo.


Ker nam je vaše mnenje po opravljeni naročeni storitvi pomembno, bomo veseli vsakega vašega odziva oz. komentarja ponudbe. Komentar lahko objavite
neposredno pri sami ponudbi (OCENE STORITVE) ali pa nam posredujete vaše mnenje in izkušnjo direktno preko našega kontaktnega obrazca na strani.


Skupaj gradimo skupnost za boljši jutri!

NAGRAJUJEMO LOJALNOST

×

NAGRAJUJEMO LOJALNOST

IN TAKO RASTEMO SKUPAJ


Vaša lojalnost nam je v ponos in potrditev naše zavzetosti

Zvesti naročniki storitev boste iz naše strani prejeli tu in tam darilce 
pozornosti, s katerim se vam želimo zahvaliti za vaše zaupanje v naše
delo in trud - včasih majhne stvari lahko pomenijo veliko.

ODZIVNOST UPORABNIKOM

×

ODZIVNOST UPORABNIKOM

VEDNO Z VESELJEM NA VOLJO


Kadarkoli nas potrebujete - tukaj smo za vas!

V primeru da potrebujete informacijo ali pa nasvet, smo vam vedno
in z veseljem na voljo v okviru našega delovnega časa.

Zahtevo po uporabniški podpori na naš slovenski center za podporo
uporabnikom naslovite v slovenskem jeziku.


E:  info@universal-light.eu
E:  support@universal-light.eu

×
×
×
×