Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in bodite deležni novosti in omejenih posebnih ponudb.

Strinjam se s splošnimi pogoji.
Spoštujemo in varujemo vašo zasebnost.

 

KAKO POMEMBNA JE VAŠA AVRA?

Write By: spiritualadminika Hits: 13686 Comment: 0

Avra reflektira naše emocije in ima velik vpliv na našo fizično, mentalno in spiritualno raven zdravja in vitalnosti. Avra nas obdaja kot zaščitni plašč in nas ščiti pred negativnimi energijami in vplivi okolice. Brez avre življenje ne obstaja!

Vse ima avro, pa naj gre za žive ali nežive stvari. Avra je subtilno energetsko polje oz. energetski plašč, ki obdaja človeško telo in ga ščiti pred izgubo energije, kakor tudi pred vdori neželjenih negativnih energij okolice. Avrično polje v osnovi sestavlja sedem barvnih avričnih slojev oz. plasti, izmed katerih je vsak energetsko povezan z ustreznim energetskim centrom oz. čakro, ter pet nevidnih slojev oz. plasti.

Avrična matrica oz. avrično polje predstavlja osnovo za razvoj človeka, prav tako pa pogojuje življenje samo. Človek brez avričnega polja ne more preživeti. Avra vsakega posameznika je edinstvena, kot je edinstven njegov prstni odtis. Tisti, ki so usposobljeni in imajo aktivno tretje oko, lahko jasno vidijo avro in zaznajo veliko osebnih informacij samo z branjem barve, moči, velikosti in oblike posameznikove avre. Razberejo lahko tudi poškodbe avričnega polja (luknje in razpoke), negativne priveske in blokade.

Ljudje s šibko oz. onesnaženo avro lahko trpijo za raznimi težavami, katere se kažejo v njihovem vsakodnevnem življenju. Takšna avra je posledica njihove preteklosti in trajnega materialističnega odnosa, ki negira in zatira razvoj zavesti, goji strah, zavist, ljubosumje in druga podobna čustva. Tak odnos zavira človekovo pravo naravo in ustvarja razne negativne situacije v življenju. Ljudje s šibko avro so običajno slabega zdravja in depresivni. Naše osebne energije delujejo na naše okolje in usmerjajo našo usodo. Ljudje, ki imajo šibko avro, so običajno nagnjeni k nesreči, ponavljajočim se negativnm vzorcem in situacijam.

Otroci imajo veliko čistejšo in močnejšo avro kot večina odraslih. Odrasli ljudje so običajno popolnoma zasužnjeni z materialističnim svetom in tako zatirajo svojo dejansko naravo s sledenjem površinskemu življenju. Običajno lahko otroci do petega oz. šestega leta starosti naravno vidijo avro drugega posameznika, nato pa ta sposobnost izgine. V kolikor opazujete dojenčka, boste opazili, da ta pogosto gleda nad osebo pred seboj. V kolikor jim barva avre posameznika pred njim ni všeč oz. jim deluje negativno, pričnejo jokati, ne glede na to, kako nasmejana je oseba. Veliki umetnik Picasso je zapisal, da je vsak otrok umetnik, težava pa je v tem, kako ostati umetnik tudi ko odrasteš.

Človeška avra je delno sestavljena iz elektromagnetnega sevanja, ki sega od mikrovalovne, infrardeče (IR) do UV svetlobe. Zdi se, da je nizkofrekvenčni mikrovalovni in infrardeči del spektra (telesna toplota) povezan z nizko stopnjo delovanja našega telesa (DNK struktura, presnova, cirkulacija itd.), medtem ko je visoka frekvenca (UV del) bolj povezana z našo zavestno dejavnostjo, kot je razmišljanje, ustvarjalnost, namere, smisel za humor in čustva. Ruski znanstveniki, ki veljajo po raziskavah avre za najnaprednejše, saj jo aktivno raziskujejo že več kot tri desetletja, so opravili eksperimente, ki kažejo, da je mogoče našo DNK spremeniti tako, da vplivamo na njeno mikrovalovno avro. Visokofrekvenčni UV del je sicer zelo pomemben in najbolj zanimiv, vendar še večinoma neraziskan.

"Ko bo znanost začela raziskovati ne-fizikalne pojave, bo v enem desetletju naredila več napredka kot v vseh prejšnjih stoletjih svojega obstoja." - Nikola Tesla

Avra je posameznikov duhovni podpis. Ko srečate osebo s svetlo, čisto avro, ste lahko prepričani, da je ta oseba dobra in duhovno napredna, tudi če je skromna in se tega ne zaveda. Ko pa srečate osebo s slabo avro, ste lahko skoraj prepričani, da ima ta oseba nejasne namere, ne glede na to, kako impresivna, zgovorna, izobražena, "lepa" ali "dobro oblečena" se zdi v fizičnem pogledu.

Tako kot avra imajo tudi čakre svoje specifične duhovne barve. Čakre oziroma ti bazeni energije so telesna 'napajalna postaja' in so odgovorni za porazdelitev energije po telesu.
 

Katere barve je vaša avra?
 


Čiščenje avre posameznika je tako izrednega pomena. Čista in zdrava avra krepi imunski sistem in preprečuje škodljivim energijam, da vdirajo v telo. Prav tako krepi namen vašega obstoja in pritegne v življenje pozitivne ljudi, situacije in priložnosti. Energija, ki jo oddaja močna avra, odvrača škodljive energije in entitete ter jim tako preprečuje možnost storitve kakršnekoli škode.


ČIŠČENJE AVRE - ODDAJTE NAROČILO

 

VAŠ KOMENTAR

Prepiši kodo:


PAZLJIVO IZBIRAMO

IN UVRŠČAMO STORITVE


Ponudnike storitev izbiramo na osnovi verodostojnih priporočil, dodatno pa
kvaliteto 
storitve pred samo uvrstitvijo v ponudbo tudi sami preverimo!


V kolikor ste ponudnik storitve, katero bi želeli uvrstiti na naš spletni portal, nam
posredujte informacijo o tem na enega izmed naših kontaktov, vključno s
svojimi referencami, potrdili in certifikati o primerni izobrazbi ter opisom storitve
ki jo nudite.

Uporabniki, v kolikor se imeli kakšno odlično izkušnjo s ponudnikom, za katerega
bi želeli da ga spozna širši krog uporabnikov teh storitev, nam to sporočite. 

PREVERJAMO KAKOVOST

×

PREVERJAMO KAKOVOST

PONUDNIKOV STORITEV


Strogo sprotno preverjanje kakovosti storitev na našem spletnem portalu
vam zagotavlja odlično izkušnjo.


Ker nam je vaše mnenje po opravljeni naročeni storitvi pomembno, bomo veseli vsakega vašega odziva oz. komentarja ponudbe. Komentar lahko objavite
neposredno pri sami ponudbi (OCENE STORITVE) ali pa nam posredujete vaše mnenje in izkušnjo direktno preko našega kontaktnega obrazca na strani.


Skupaj gradimo skupnost za boljši jutri!

NAGRAJUJEMO LOJALNOST

×

NAGRAJUJEMO LOJALNOST

IN TAKO RASTEMO SKUPAJ


Vaša lojalnost nam je v ponos in potrditev naše zavzetosti

Zvesti naročniki storitev boste iz naše strani prejeli tu in tam darilce 
pozornosti, s katerim se vam želimo zahvaliti za vaše zaupanje v naše
delo in trud - včasih majhne stvari lahko pomenijo veliko.

ODZIVNOST UPORABNIKOM

×

ODZIVNOST UPORABNIKOM

VEDNO Z VESELJEM NA VOLJO


Kadarkoli nas potrebujete - tukaj smo za vas!

V primeru da potrebujete informacijo ali pa nasvet, smo vam vedno
in z veseljem na voljo v okviru našega delovnega časa.

Zahtevo po uporabniški podpori na naš slovenski center za podporo
uporabnikom naslovite v slovenskem jeziku.


E:  info@universal-light.eu
E:  support@universal-light.eu

×
×
×
×