Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in bodite deležni novosti in omejenih posebnih ponudb.

Strinjam se s splošnimi pogoji.
Spoštujemo in varujemo vašo zasebnost.

 

STRANSKI UČINKI SPIRITUALNE RASTI

Write By: spiritualadminika Hits: 8407 Comment: 0


Lista sedmih najizrazitejših znakov, da ste na poti spiritualnega zdravljenja. Nekaterim se bodo simptomi zdeli naključni, a tisti, ki so izkusili spiritualna zdravljenja v preteklosti, se bodo v njih zagotovo našli.

Duhovno prebujanje prinaša velike spremembe in posameznika transformira na poti do notranjega ravnovesja in miru. Spremeni se njegova perspektiva in osebnostne značilnosti, to pa vpliva tudi na spremembo avre posameznika. Predstavljamo vam nekaj najpogostejših znakov, da ste na poti spiritualnega zdravljenja.
 

1. Spremembe na emocionalnem področju

Ko odstranjujete ovire (blokade), se nakopičene negativne emocije osvobodijo in sprostijo. Nenadoma lahko pričnete jokati ali se smejati. Emocije pridejo ena za drugo na plan ali pa kar cel kup teh naenkrat. Tak proces mine hitro, po njem se pa počutite zelo mirni in olajšani. To je precej pogosto in ena od tistih stvari, ki jih ljudje, ki izgubijo veliko bremena, pogosto doživljajo; negativne emocije, ki so bile skozi čas nekoč shranjene, izginejo oz. se razpustijo.


2. Spremembe v 'zunanjem svetu'

V osebnem življenju se oddaljite od določenih ljudi, saj vam druženje z njimi več ne ustreza, prav tako se nove priložnosti in novi odnosi oblikujejo tudi na delovnem področju. Da zacelite svoj notranji svet, je potrebno zaceliti tudi zunanjega in tako nenadoma vaše vsakdanje življenje dobi popolnoma drugačno obliko. Stare in preživete vsebine naredijo prostor novim svežim energijam.


3. Naključni spomini in doživetja iz preteklosti so spet na voljo

Gre za spomine od otroštva do nedavne preteklosti, za katere ste mislili, da ste jih že pozabili. Na primer vonj morja, ki ste ga zajemali s polnimi pljuči, dogodki, ki so oblikovali vaš dan, čudovit zajtrk, ki vam ga je pripravljala babica in tako naprej.  Zdi se, da globje kot se zdravimo, postopoma lažje dostopamo do teh 'skritih' podrobnosti našega življenja.


4. Potlačeni spomini so na dosegu

Pogosto shranjujemo spomine na isti način kot shranjujemo čustva; zadržujemo jih na mestu, kjer se nam ni treba z njimi soočiti, potlačene globoko v sebi. Bojimo se, da nas bodo prizadeli. Na poti zdravljenja pogosto pridejo moteči, sramotni ali pa celo depresivni trenutki. Če se to zgodi, se spomnite, da se to dogaja, ker ste se vi končno pripravljeni z njimi soočiti. Potopite se v te trenutke, razdelajte jih in jih tako zacelite. Našli boste vsakodnevni mir onkraj tistega, za kar ste mislili, da ni mogoče.


5. Vaš okus se spremeni

Ljudje, ki doživljajo globoko željo po ozdravitvi, si pogosto želijo bolj zdravih možnosti in začnejo opažati globoko nezadovoljstvo s stvarmi, ki za njih niso dobre oz. jim škodijo. To ne velja le za hrano, ampak tudi za vse ostale stvari, katerih smo deležni skozi dan. Filmi in televizijske oddaje, ki ste jih nekoč radi gledali, se vam bodo morda začeli zdeti nekoristni ali pa moteči ter boste pričeli iskati nove, za vas blagodejne vsebine. Začeli boste posvečati veliko več pozornosti svetu in okolju okrog vas, ter ga spreminjali po svojem okusu.


6. Smeh

Star pregovor o "zdravilni moči smeha" je popolnoma resničen, ta proces pa ustvarja povratne učinke. Bolj se boste smejali, bolj se boste zdravili; bolj se boste zdravili, bolj se boste smejali. Edina stvar, ki jo boste lahko opazili je, da stare šale niso več smešne, v kolikor se zdi, da so prišle iz zagrenjenosti, od katere ste se odmaknili in ob njej preprosto ne morete več uživati.


7. Vse postane lažje

Sočutje je lažje izraziti in to povzroča precej globje zadovoljstvo. Lažje je najti mesto za ljubezen, saj se zdravite tudi pred ljubosumjem ali konstantnim strahom. To ne velja samo za čustva; tudi vaši možgani in telo začnejo bolje delovati. Učite se veliko hitreje in vaša ustvarjalnost je tako na precej višji ravni. Vaše telo se začne regenerirati, tenzije, ki so se včasih kopičile, se sproščajo, izzivi, s katerimi se soočate, se zdijo enostavno rešljivi in tako naprej. Na izzive pričnete gledati kot na nekaj, kar je tam za vašo zabavo in ne kot obremenitev, medtem pa postajate vse boljši in spretnejši pri premagovanju kakršnihkoli ovir, ki se pojavijo.
 


Izkušnja duhovnega prebujanja je drugačna pri vsakem posamezniku, saj smo si različni. Duhovno prebujenje prinaša spremenjeno stanje dojemanja in dvig posameznikove vibracije. Prebujena oseba opaža, da se je sama resničnost spremenila in postala bolj doživljajska in precej manj kaotična. Prebujen posameznik se čuti bližje božanskim virom in z lahkoto dojema energije okrog sebe. Vzhodne religije so poimenovale sveto energijo, ki spremlja ta proces, "kundalini" - sila, ki prebudi zavest. Po duhovni prebuditvi ima veliko posameznikov občutno več psihičnih sposobnosti kot so jih imeli prej.

Duhovna prebujenja so sprva precej neprijetna. Izkušnja se pogosto začne s tragedijo, ki pri posamezniku začne proces prebujanja. Izkušnje s smrtjo, psihadelične droge, iskanje ljubezni in njena izguba, so le nekateri možni katalizatorji. Fizične in čustvene travme lahko povečajo zavest posameznika o resničnosti. Tudi joga, post in stres so lahko povzročitelji duhovnega prebujanja. Najpogosteje se premik zgodi, ko je posameznik potisnjen do svoje skrajnosti in nemoč povzroči, da svet vidi v drugačni luči. Obrne se k višji moči in razume prostranost duhovnega vesolja.

Duhovno prebujenje lahko povzroči, da se oseba počuti preobremenjena, dezorientirana, brez obrambe, kriva, depresivna, zaskrbljena ali prestrašena. Ta čustva so le začasna. Razsvetljenje lahko vzbudi tudi pozitivna čustva kot so evforija in tudi zunajtelesne izkušnje niso redek pojav. Fizični simptomi lahko vključujejo krče in tresenje, kar je učinek »kundalini« energije, ki prihaja iz spodnjega dela hrbtenice. Energija se premika po telesu in deluje kot duhovno čistilo. Pretekla čustva in travme iz telesa izstopajo na način, ki ga hindujci imenujejo pransko zdravljenje. To je samo vrh ledene gore, saj se pojavijo ob tem še številna druga pozitivna presenečenja.
 

Prijatelj - poišči zdravljenje zase in se odpravi na pot do prebuditve in osvoboditve omejitev. Pripravi se na vpogled v resničnost, za katero nikoli nisi mislil, da bi lahko bila tvoja. V kolikor iščeš več, boš to tudi našel, celoten Univerzum pa ti na tej poti stoji ob strani.

VAŠ KOMENTAR

Prepiši kodo:


PAZLJIVO IZBIRAMO

IN UVRŠČAMO STORITVE


Ponudnike storitev izbiramo na osnovi verodostojnih priporočil, dodatno pa
kvaliteto 
storitve pred samo uvrstitvijo v ponudbo tudi sami preverimo!


V kolikor ste ponudnik storitve, katero bi želeli uvrstiti na naš spletni portal, nam
posredujte informacijo o tem na enega izmed naših kontaktov, vključno s
svojimi referencami, potrdili in certifikati o primerni izobrazbi ter opisom storitve
ki jo nudite.

Uporabniki, v kolikor se imeli kakšno odlično izkušnjo s ponudnikom, za katerega
bi želeli da ga spozna širši krog uporabnikov teh storitev, nam to sporočite. 

PREVERJAMO KAKOVOST

×

PREVERJAMO KAKOVOST

PONUDNIKOV STORITEV


Strogo sprotno preverjanje kakovosti storitev na našem spletnem portalu
vam zagotavlja odlično izkušnjo.


Ker nam je vaše mnenje po opravljeni naročeni storitvi pomembno, bomo veseli vsakega vašega odziva oz. komentarja ponudbe. Komentar lahko objavite
neposredno pri sami ponudbi (OCENE STORITVE) ali pa nam posredujete vaše mnenje in izkušnjo direktno preko našega kontaktnega obrazca na strani.


Skupaj gradimo skupnost za boljši jutri!

NAGRAJUJEMO LOJALNOST

×

NAGRAJUJEMO LOJALNOST

IN TAKO RASTEMO SKUPAJ


Vaša lojalnost nam je v ponos in potrditev naše zavzetosti

Zvesti naročniki storitev boste iz naše strani prejeli tu in tam darilce 
pozornosti, s katerim se vam želimo zahvaliti za vaše zaupanje v naše
delo in trud - včasih majhne stvari lahko pomenijo veliko.

ODZIVNOST UPORABNIKOM

×

ODZIVNOST UPORABNIKOM

VEDNO Z VESELJEM NA VOLJO


Kadarkoli nas potrebujete - tukaj smo za vas!

V primeru da potrebujete informacijo ali pa nasvet, smo vam vedno
in z veseljem na voljo v okviru našega delovnega časa.

Zahtevo po uporabniški podpori na naš slovenski center za podporo
uporabnikom naslovite v slovenskem jeziku.


E:  info@universal-light.eu
E:  support@universal-light.eu

×
×
×
×