Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in bodite deležni novosti in omejenih posebnih ponudb.

Strinjam se s splošnimi pogoji.
Spoštujemo in varujemo vašo zasebnost.

 

UNIVERSAL CAMP 2019 :: DNEVI V SPIRITUALNEM PARADIŽU

Write By: spiritualadminika Hits: 3830 Comment: 2


Ponovno štirje dnevi v idilični naravi in pot skozi procese večnivojskega očiščevanja, zdravljenja in odpiranja višji vibraciji. Prav tako smo tudi tokrat uspeli preseči pričakovanja udeležencev in izpolnili obljubo - nihče ni odšel nespremenjen na bolje!

VSI, KI STE ZAMUDILI TO IZKUŠNJO - PRIHODNJI UNIVERSAL CAMP SE ODVIJA V JUNIJU 2020, DOBRODOŠLI! 

UNIVERSAL CAMP - spiritualni kamp smo letos gostili v Savinjski dolini v majhni vasici Primož pri Ljubnem ob Savinji, kjer se nahaja pravljično lep naravni kamp, imenovan Naturplac. Kamp predstavlja rt, katerega obdaja smaragdno zelena Savinja, vilinski gozdiček in prodnata plaža. V ta rajski kotiček narave smo umestili spiritualni kamp 2019, ki se je odvijal med 27. do 30. junijem.

Intenziven program je ponovno postregel s številnimi presenečenji, uvidi in globokimi spoznanji. Vse poti so skozi zastavljen transformacijski koncept tako vodile v Enost in sozvočje z vsem obstojem. Program smo premišljeno umestili v čas, v katerem so nam vsi pomembni astrološki aspekti stali ob strani in nam tako omogočili poglobljeno delo na sebi ter pričarali nepozabno vodeno izkušnjo, katero je v sebi občutil prav vsak udeleženec. Dogajali so se premiki, razpuščali so se stari vzorci, zdravile so se stare rane in kar je najpomembneje - vidno smo se pričeli na vseh nivojih vračati v svoj lastni center in balans. 

Pot do osebne transformacije na bolje

Več kot 15 predavateljev in terapevtov je nanizalo čez 25 izkustvenih in poučnih delavnic ter predavanj
, kjer smo bili deležni deljenja obilice praktičnega znanja, modrosti, izkušenj in tehnik, kar je vsak na svoj način implementiral v svoje življenje. Zelo močan proces na poti osvoboditve vse do osebnega blagostanja se je odvil na osnovi ozaveščanj in zdravljenj ter je ustvaril prav to, kar je organizacijski tabor obljubljal - NIHČE NI ODŠEL NESPREMENJEN. 


Praktiki, terapevti in predavatelji, ki so nas celostno popeljali skozi procese, so vsak po svoje primaknili svoj doprinos in tako podelili celovito znanje, odšli pa smo:

-  energetsko očiščeni na vseh nivojih

-  mentalno očiščeni

-  na višji vibraciji obstoja

-  notranje uravnovešeni

-  spoznani s tehnikami za lastno ohranjanje ravnovesja in duhovno rast


Z zagotovostjo bi lahko potrdili, da je UNIVERSAL CAMP 2019 ponudil globoko izkušnjo, ki bo vsakega udeleženca spremljala na njegovi življenski poti in jo bo nosil v srcu. ''Love Is All We Need.''

V objemu idilične narave

Ob pestrem in intenzivnem programu nas je razvajala visoka vegetarijanska kuhinja po vodstvom ambasadorja novodobne slovenske kuhinje, Jureta Kačičnika. Jure živi in ustvarja v Kanadi, nas pa je počastil s svojim obiskom in kreacijami, ki jih je ustvarjal s svojo ekipo oz. v družbi priznanega primorskega kuharskega mojstra Rocky Roka. Hvala vama za te prečudovite in zelo okusne gurmanske kreacije!


V objemu idilične narave

Za vzpostavitev konstante v posameznikovi vibraciji so poskrbeli številni 'sveti možje' in 'svetnice' s prispevkom svojega daru na glasbenem področju, gostili smo pa tudi slovensko glasbeno zasedbo Shamballa - harmonija se je zlila v popolnost in nepozabno izkušnjo.

Zahvala tako udeležencem, zdravilcem, praktikom in predavateljem za sokreacijo te čudovite zgodbe. Se vidimo v 2020!

 


 

 

 VTISI UDELEŽENCEV (SOUSTVARJALCEV) UNIVERSAL CAMP:

Na Universal camp sem prišla brez pričakovanj a vseeno z občutkom, da bo zame neka nora izkušnja. Neverjetno močno pozitivno energetsko napolnjena narava, prizorišče, najbolj od vsega pa so me prevzeli ljudje, ki so sokreirali dogodek. Ljudje z odprtim srcem, ki so od prvega do zadnjega bili doprinos celotnemu vikendu. Nova znanja, obredi, rituali, energije, ki sem jih potem uspela tudi implementirat v svoje življenje, so mi neverjetno nadgradile to mojo izkušnjo bivanja na tej zemlji. Neizmerno hvaležna in se že veselim prihodnjega.  (Anka Ž. iz Medvod)


Prišla sem brez nekih pričakovanj in z dobršno mero skepticizma. Odšla pa polna energije, novih znanj in spoznanj o sebi. Se že veselim naslednjega srečanja! Škoda, ker je samo 1x na leto.  (Andreja Š. iz Lovrenca na Pohorju)


Meni je blo svetovno, oddih v naravi. Bolje sem spoznal sebe, spoznal en kup zelo vredu ljudi in se prvič udeležil ritualov. Priporočam vsem.  (Jure Š. iz Murske Sobote)


Bila je fenomenalna avantura, hvala vam VSEM!  (Marko P. iz Ljubljane)


Neverjetno in nepozabno, skratka res nekaj posebnega!  (Sabina K. iz Maribora)


Kamp je bil zame super izkušnja, v bistvu so besede precej boge v primerjavi z mojim doživljanjem. V procesih, ki so se dogajali, sem imela podporo čudovitih sopotnikov s kampa, s katerimi smo ostali v stiku. Še enkrat hvala za ušesa, ramena, podporo in ljubezen.  (Iva M. iz Ljubljane)


Universal Camp je bil več kot odlična izkušnja in je presegel vsa moja pričakovanja. Prihodnje leto se zagotovo vrnem!  (Črtomir Č. iz Ptuja)


Besede ne morejo opisati te magične izkušnje, ljubezni in hvaležnosti... Škoda le, da se vidimo šele na prihodnjem!  (Urša M. iz Ljubljane)


Izkušnja, ki je še nisem doživel do Campa. Ko pomislim na dogodke, ki so se dogajali, mi pride na misel - LJUBEZEN. Najopaznejša posledica Campa pa je, da me sedaj majhni otroci (v sorodstvu ali ne) dojemajo drugače - mnogo, mnogo prijaznejše.  (Radovan B. iz Rogaške Slatine)


Čudovito dogajanje skozi vse dni, a zavedanje o tem kaj se je zgodilo je prišlo šele po kampu. Občutek, kot da hodim po oblakih in moč notranjega ravnovesja, ki je poenostavilo moje življenje - resnično neprecenljiva izkušnja in zagotovo se vidimo prihodnje leto spet.  (Vitoslava P. iz Ptuja)


OBIŠČITE:

Facebook galerija slik:  klikni za ogled

Uradna spletna stran kampa:  universal-camps.eu


 

Comments

Created By 2020-01-09 05:27:48 Posted By Aya Comment Link
WAW! Nisem vedela da imamo v Sloveniji tak dogodek. Letos sem zraven!
Created By 2019-12-30 16:45:52 Posted By tamara Comment Link
izgleda res prečudovito, pohvale!

VAŠ KOMENTAR

Prepiši kodo:


PAZLJIVO IZBIRAMO

IN UVRŠČAMO STORITVE


Ponudnike storitev izbiramo na osnovi verodostojnih priporočil, dodatno pa
kvaliteto 
storitve pred samo uvrstitvijo v ponudbo tudi sami preverimo!


V kolikor ste ponudnik storitve, katero bi želeli uvrstiti na naš spletni portal, nam
posredujte informacijo o tem na enega izmed naših kontaktov, vključno s
svojimi referencami, potrdili in certifikati o primerni izobrazbi ter opisom storitve
ki jo nudite.

Uporabniki, v kolikor se imeli kakšno odlično izkušnjo s ponudnikom, za katerega
bi želeli da ga spozna širši krog uporabnikov teh storitev, nam to sporočite. 

PREVERJAMO KAKOVOST

×

PREVERJAMO KAKOVOST

PONUDNIKOV STORITEV


Strogo sprotno preverjanje kakovosti storitev na našem spletnem portalu
vam zagotavlja odlično izkušnjo.


Ker nam je vaše mnenje po opravljeni naročeni storitvi pomembno, bomo veseli vsakega vašega odziva oz. komentarja ponudbe. Komentar lahko objavite
neposredno pri sami ponudbi (OCENE STORITVE) ali pa nam posredujete vaše mnenje in izkušnjo direktno preko našega kontaktnega obrazca na strani.


Skupaj gradimo skupnost za boljši jutri!

NAGRAJUJEMO LOJALNOST

×

NAGRAJUJEMO LOJALNOST

IN TAKO RASTEMO SKUPAJ


Vaša lojalnost nam je v ponos in potrditev naše zavzetosti

Zvesti naročniki storitev boste iz naše strani prejeli tu in tam darilce 
pozornosti, s katerim se vam želimo zahvaliti za vaše zaupanje v naše
delo in trud - včasih majhne stvari lahko pomenijo veliko.

ODZIVNOST UPORABNIKOM

×

ODZIVNOST UPORABNIKOM

VEDNO Z VESELJEM NA VOLJO


Kadarkoli nas potrebujete - tukaj smo za vas!

V primeru da potrebujete informacijo ali pa nasvet, smo vam vedno
in z veseljem na voljo v okviru našega delovnega časa.

Zahtevo po uporabniški podpori na naš slovenski center za podporo
uporabnikom naslovite v slovenskem jeziku.


E:  info@universal-light.eu
E:  support@universal-light.eu

×
×
×
×